| FASTFOOD KEUKEN |

Snel en veelzijdig

Uw korte wachtrij voor uw klanten met de garantie dat de producten altijd van perfecte kwaliteit zijn. Met onze compacte en veelzijdige high speed oven en combi-steamer wordt de bereiding tijdens de piekuren weer overzichtelijk en gestroomlijnd. Door de programma’s perfect af te stemmen op de producten kan iedereen ermee overweg en zijn de producten consistent van verbluffende kwaliteit. Of het nu gaat om een bistro, tankshop, fastfoodrestaurant of afhaalrestaurant; wij hebben de oplossing in huis.

Tankshop

Even een pitstop bij het tankstation voor een kop koffie en een vers afgebakken broodje. Voor veel reizigers en chauffeurs is het tankstation dé plek om even tot rust te komen. Het is van uiterst belang dat de wachttijden kort blijven zodat passanten hun reis snel weer kunnen hervatten. Met name tijdens die piekuren. Wij bieden de mogelijkheid om uw shop zodanig in te richten dat mensen razendsnel geserveerd kunnen worden. Daarmee behoren lange wachtrijen tot het verleden zonder inzet van extra personeel.

Devapo beschikt over een range aan high speed ovens en afbakovens om uw klanten binnen een mum van tijd te kunnen serveren.

Bistro & fastfood

Kleine pop-up restaurants of volledige fastfoodketens met het oog op snelheid en rendement. Onze apparatuur is perfect afgestemd op uw persoonlijke wensen. Onze experts denken graag met u mee over de meest geschikte oplossing voor uw uitdagingen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot het personaliseren van de oven.

Wij bieden een brede range aan hoogwaardig apparatuur voor bistro’s en fastfoodketens.

BRANDING

Uw eigen branding op een van onze combi-steamers? Dat kan! Wij hebben ervaring in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte displays voor verschillende fastfoodketens. Onze ontwerpers denken graag met u mee. Neem contact op met onze salesafdeling voor de mogelijkheden via sales@devapo.nl

Onze werkwijze

Een greep uit onze gerealiseerde projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn

Bij probleempjes op de afdeling was een telefoontje genoeg en kwam er altijd op de dag zelf nog een medewerker van Devapo langs om te ondersteunen. Vervolgens is Devapo een trouwe leverancier van ons geworden. Waarbij ondersteuning en service nog altijd van hoog niveau zijn.

Wilbert van Laarhoven, Stichting Laverhof